Tässä siis herkullisen suklainen kakkuresepti, olkaapa hyvät. :)
MARIANNE KAHVIKAKKU MAITOSUKLAAGANACHELLA
Taikina
- 200 g voita
- 2,5 dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 4 dl vehnäjauhoja
- 1,5 dl marianne crush-rouhetta
- 200 g ranskankermaa
- 0,5 dl kaakaojauhetta
- 3 tl leivinjauhetta
- 2 tl vaniljasokeria
- 150 g maitosuklaata
- n. 0,5 dl vispikermaa
- marianne-crushia
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kahvikakkuvuokaan niin, että vuoasta on 2/3 taikinaa. Kypsennä kakku uunin alatasolla n. 50 min. Kokeile tikulla kypsyys ja anna valmiin kakun jäähtyä vuoassa 10 min ja kumoa se sitten.
Valmista kuorrute. Sulata suklaa mikrossa ja lämmitä kerma. Sekoita keskenään ja kuorruta jäähtynyt kakku. Ripottele kakun päälle vielä marianne-crushia.
Vinkki! Vuoan voi jauhottaa kaakaojauheella korppujauhojen sijasta. Kaakaojauheella jauhotettu vuoka tekee kakun pinnasta tummemman kuin korppujauhoilla. Vuokaspray on kätevä kakkuvuokien voiteluun!
Varmasti suussasulava kakku!
VastaaPoista