KANA-VUOHENJUUSTOPIIRAKKA PAHOLAISENHILLOLLA JA KAURA-PORKKANAPOHJALLA
Pohja
- 200 g voita
- 2,5 dl kaura-ruishiutaleita (tai vain kaurahiutaleita)
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 keskikokoista porkkanaa raasteena
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 pkt (200 g) Atria Vuolu kanafilettä
- 100 g vuohenjuustoa
- 2 dl ruokakermaa
- 2 kananmunaa
- 1 punasipuli
- juustoraastetta
- 2 rkl paholaisenhilloa
- mausteita: suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta, viispippuri -sekoitusta, pizzamaustetta
Valmistele sillä aikaa täytteeseen tulevat ainekset. Suikaloi sipuli, viipaloi vuohenjuusto, sekoita kananmunat, ruokakerma ja mausteet keskenään. Ripottele esipaistetun pohjan päälle kanafileepalat, vuohenjuustoviipaleet ja sipulisuikaleet. Kaada päälle muna-kermaseos. Ripottele päälle juustoraastetta.
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 225 asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes pinta ja reunat ovat saaneet hyvin väriä. Voit paiston loppua kohden alentaa uunin lämpöä 200 asteeseen alalämmölle, jotta pohja kypsyy myös varmasti.
Vuohenjuusto on ihan parasta juusto mielestäni. Tätä piirakkaa kokeilen!
VastaaPoista