Lämmin kana-parmesansalaatti maistuu silloin kun haluat syödä kevyemmin ja vähän raikkaammin. Tämä ruokaisa salaatti pitää nälän poissa ja olon virkeänä. Nappaa herkullinen resepti tästä! :)
LÄMMIN KANA-PARMESAN SALAATTI | 3 annosta
- 350 g Kariniemen kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli
- 1 pss (n. 200 g) salaattisekoitusta (esim. jääsalaattia, babypinaattia, rucolaa)
- 1 pss parmesan juustolastuja
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- ½-1 kurkku
- siemensekoitusta
- krutonkeja
- salaatinkastiketta
Paista minuuttipihvit (pakkauksessa 3 kpl) kypsiksi paistinpannulla. Pilko kurkku ja puolita tomaatit. Levitä salaattisekoitusta lautaselle ja sen jälkeen tomaatit, kurkkuviipaleet ja siemensekoitusta. Viipaloi lämmin kana ja aseta salaatin päälle. Ripottele salaatin päälle juustolastuja ja krutonkeja.
loading..
Tästä kepeä kesäruoka meidän poppoolle.
VastaaPoista