Lämmin kana-parmesansalaatti

torstai 26. heinäkuuta 2018
Lämmin kana-parmesansalaatti maistuu silloin kun haluat syödä kevyemmin ja vähän raikkaammin. Tämä ruokaisa salaatti pitää nälän poissa ja olon virkeänä. Nappaa herkullinen resepti tästä! :)


LÄMMIN KANA-PARMESAN SALAATTI | 3 annosta

  • 350 g Kariniemen kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli
  • 1 pss (n. 200 g) salaattisekoitusta (esim. jääsalaattia, babypinaattia, rucolaa)
  • 1 pss parmesan juustolastuja
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • ½-1 kurkku
  • siemensekoitusta
  • krutonkeja
  • salaatinkastiketta

Paista minuuttipihvit (pakkauksessa 3 kpl) kypsiksi paistinpannulla. Pilko kurkku ja puolita tomaatit. Levitä salaattisekoitusta lautaselle ja sen jälkeen tomaatit, kurkkuviipaleet ja siemensekoitusta. Viipaloi lämmin kana ja aseta salaatin päälle. Ripottele salaatin päälle juustolastuja ja krutonkeja.

1 kommentti

  1. Anonyymi2/23/2019

    Tästä kepeä kesäruoka meidän poppoolle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)