KANAVOILEIPÄKAKKU | 8-10 hlö
Pohja
- 9 viipaletta tummaa paahtoleipää (esim. Vaasan monivilja)
- 5 dl vesi
- 1 kanaliemikuutio
- 4 dl vispikerma
- 200 g tuorejuusto
- mausteita: curry, paprikajauhe, pizzamauste, suola, pippuri
- 400 g hunajamarinoituja kanasuikaleita
- ½ keltainen paprika
- fetakuutioita
- nacholastuja
- jääsalaattia
- kirsikkatomaatteja
- cheddarkuutioita
- paprikasuikaleita
- tuoretta yrttiä
Valmista kuorrute vatkaamalla kerma ja tuorejuusto sekaisin kreemiksi ja lisää mausteet. Ota kreemistä talteen 1/3 kuorrutetta varten. Paista kanasuikaleet pannulla ja jäähdytä. Kuutioi/suikaloi paprika ja valmistele koristeet.
Kostuta leivät ja täytä kakku kreemillä, kanalla, fetalla ja paprikakuutioilla. Kuorruta viimeiseksi kakku ja koristele haluamasi näköiseksi.
Tämän voileipäkakun voisi itsekin osata tehdä tämän ohjeen mukaan.
VastaaPoista