Laktoositon suklaakuorrute donitseille

perjantai 27. huhtikuuta 2018
Postaus tehty yhteistyössä Brunbergin kanssa.

Suklaakuorrute kruunaa donitsit – ostatpa ne valmiina kaupasta tai leivot itse alusta alkaen. Suklaakuorrute on helppo ja nopea valmistaa. Pieni määrä glukoosisiirappia antaa kauniin kiillon kuorrutteeseen. Parasta on, että kuorrute on myös laktoositon. Toivottelen hyvää ja aurinkoista vappua!


LAKTOOSITON SUKLAAKUORRUTE DONITSEILLE

Tarvitset:
  • 8 kpl donitseja
  • 70 g (0,75 dl) vispikermaa (laktoositon)
  • 15 g glukoosisiirappia
  • 75 g Brunberg laktoositonta maitosuklaata tai tummaa suklaata (53%)
  • 15 g voita (laktoositon)
  • koristeluun strösseleitä/nonparelleja

Kiehauta kerma pinnoitetussa kattilassa. Liuota kuuman kerman joukkoon glukoosisiirappi. Paloittele suklaa kattilaan ja anna sen sulaa rauhassa kerman joukkoon sekoittamatta. Kun suklaa on täysin sulanut, sekoita kuorrute tasaiseksi. Lisää voi ja sekoita.

Dippaa donitsit suklaakuorrutteeseen ja ravistele ylimääräinen kuorrute pois. Koristele ja jähmetä viileässä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)