Tässä herkullinen resepti!
KOSKENLASKIJA-LOIMULOHIPIIRAKKA
Pohja
- 100 g voita
- 55 g vehnäjauhoja
- 50 g porkkanaraastetta
- 40 g kaurahiutaletta
- ½ tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
- 250 g loimulohta
- 90 g Koskenlaskija viherpippuri
- 2 dl ruokakermaa
- 2 kananmunaa
- 1 punasipuli
- 2,5 dl juustoraastetta
- sitruunapippuria
- viispippurisekoitusta
- rakuunaa
- suolaa
Valmistele sillä aikaa täytteen ainekset. Kuutioi sipuli, paloittele sulatejuusto, sekoita kananmunat, ruokakerma ja mausteet keskenään. Ripottele esipaistetun pohjan päälle lohi, sulatejuustopalat ja sipuli. Kaada päälle muna-kermaseos. Ripottele päälle juustoraastetta.
Paista piirakkaa uunin keskitasolla 225 asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes pinta ja reunat ovat saaneet hyvin väriä. Voit paiston loppua kohden alentaa uunin lämpöä 200 asteeseen alalämmölle, jotta pohja kypsyy myös varmasti.
Ei kommentteja
Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)