Herkkukorit nyhtöhernetacoilla

sunnuntai 19. marraskuuta 2017
Postaus on tehty yhteistyössä Familia Verden kanssa.

Herkullista viikonloppuruokaa tehtiin tällä kertaa nyhtöherneestä. Nyhtöherne on täysin kasvipohjainen ja helppokäyttöinen kasviproteiinivalmiste. Vaikka olenkin sekasyöjä, niin tykkään kokeilla erilaisia korvikkeita lihatuotteille ja pyrin pitämään ainakin yhden kasvisruokapäivän viikossa.

Nyhtöhernettä löytyy monessa muodossa kaupan pakastealtaasta, suikaleita yrteillä maustettuna, kuutioita italialaisittain maustettuna ja uutuudet nyhtöhernepuikot ja burgerpihvit. Kaikki tuotteet ovat soijattomia, gluteenittomia ja laktoosittomia!

Valmistin tacoja nyhtöhernesuikaleilla, joissa on proteiinia huimat 30g/100g. Herkkukoreihin päätyi tacojen lisäksi ranskalaisia, sipulirenkaita, vegaanisia nugetteja ja majoneesia.



HERKKUKORIT NYHTÖHERNETACOILLA

Ainekset

  • tacokuoria
  • Familia Verde nyhtöhernesuikaleita
  • tacokastiketta
  • jääsalaattia
  • kurkkua
  • tomaattia
  • kermaviiliä
  • suolaa, pippuria

Lisäksi

  • ranskalaisia
  • sipulirenkaita
  • majoneesia
  • nugetteja

Paista ranskalaiset uunissa tai friteerauskeittimessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valmistele tacoainekset: pilko kasvikset ja revi salaatti. Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja lisää nyhtöhernesuikaleet. Paista suikaleet kypsiksi ja mausta suolalla ja pippurilla (+ muita mausteita halutessasi). Täytä tacot ja tarjoile lisukkeiden kanssa.



Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)