Yksinkertaista ja hyvää: hunajapaahdetut porkkanat

sunnuntai 29. lokakuuta 2017
Uunissa paahdetut porkkanat valmistuvat kädenkäänteessä. Porkkanoihin tuo makua rosmariini ja hunaja. Suosittelen kokeilemaan! Resepti on tosi simppeli, mutta aina kaiken hyvän ei tarvitse ollakaan monimutkaista? :)


HUNAJAPAAHDETUT PORKKANAT UUNISSA | 40-50 min

  • porkkanoita yhden uunipellin verran
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 4 rkl ruokaöljyä
  • kuivattua rosmariinia
  • ripaus suolaa

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Leikkaa porkkanoista kannat pois ja huuhtaise porkkanat. Leikkaa paksuimmat porkkanat pituussuunnasta kahtia. Voit myös kuoria porkkanat, jos haluat. Lado porkkanat uunipellille leivinpaperin päälle, niin että porkkanoita on tasaisesti kaikkialla. Valuta päälle oliiviöljyä ja sitten hunaja. Sivele sudilla hunajaa tasaisesti kaikkialle.

Ripottele lopuksi porkkanoiden päälle kuivattua rosmariinia ja ripaus suolaa. Paista porkkanoita uunin keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes haarukalla kokeiltaessa porkkanat ovat kypsiä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)