Perinteinen kaalilaatikko

lauantai 2. syyskuuta 2017

KAALILAATIKKO

Ainekset

  • 1 keskikokoinen keräkaali
  • 300-400 g kevyt jauhelihaa
  • 1 l lihalientä
  • 2 dl riisiä
  • 1 sipuli
  • mustapippuria
  • pippuriseosta
  • suolaa
  • voita
  • tummaa siirappia

Silppua ensimmäiseksi kaali. Keitä lihaliemessä riisi ja kaalisuikaleet n. 15 min ajan. Pilko sipuli ja paista se jauhelihan kanssa. Mausta liha pippurilla ja suolalla. Voitele uunivuoka. Sekoita jauheliha ja sipuli kaali-riisi-lihaliemiseokseen. Kaada seos uunivuokaan. Lorauta päälle siirappia ja muutama voinokare. Paista 200 asteessa noin tunnin ajan.

Tarjoa lisukkeena puolukkahilloa tai -survosta.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)