FETA-PINAATTIPIIRAKKA
Pohja
- 170 g vehnäjauhoja
- 60 g ruisjauhoja
- 150 g leivontamargariinia
- 1/4 dl vettä
- 2 dl ruokakermaa
- 3 kpl kananmuna
- 200 g fetajuustoa
- 150 g pakastepinaattia
- 1 kpl pienehkö sipuli
- 2 kpl valkosipulinkynsiä
- 2 tl pizzamaustetta
- 1 tl suolaa
- 0,5-1 tl mustapippurirouhetta
- n. 0,5 dl emmental juustoraastetta
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sulata pakastepinaatti ja valuta huolellisesti ylimääräinen neste pois siivilän avulla. Sekoita täytteen ainesosat sekaisin. Kaada täyte paistetun pohjan päälle ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa 20 minuuttia. Laske lämpötilaa 175 asteeseen ja paista vielä noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on saanut väriä ja täyte on hyytynyt.
Anna piirakan jäähtyä ja irrota sitten vuoasta.
Ei kommentteja
Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)