MUSTIKKA-VALKOSUKLAAMUFFINIT | 12 kpl
Ainekset
- 60 g rypsiöljyä
- 130 g maitoa
- 2 kpl kananmunia
- 140 g sokeria
- 2 g (0,5tl) suolaa
- 2 g (0,5tl) vaniljasokeria
- 200 g puolikarkeita vehnäjauhoja
- 10 g leivinjauhetta
- 100 g valkosuklaata
- 140 g pakaste mustikoita
Mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita ne keskenään. Sekoita kuivat aineet nesteiden joukkoon käsivispilällä. Lisää viimeiseksi taikinan joukkoon valkosuklaarouhe ja pakaste mustikat kevyesti sekoittaen, jottei mustikka värjää taikinaa.
Annostele taikina amerikanmuffinsivuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.
Herkulliset, pitääkin kokeilla näitä =)
VastaaPoista