Mustikka-valkosuklaamuffinit

maanantai 10. huhtikuuta 2017

MUSTIKKA-VALKOSUKLAAMUFFINIT | 12 kpl

Ainekset

  • 60 g rypsiöljyä
  • 130 g maitoa
  • 2 kpl kananmunia
  • 140 g sokeria
  • 2 g (0,5tl) suolaa
  • 2 g (0,5tl) vaniljasokeria
  • 200 g puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 10 g leivinjauhetta
  • 100 g valkosuklaata
  • 140 g pakaste mustikoita

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Mittaa kulhoon ruokaöljy, maito, kananmuna, sokeri (myös vaniljasokeri) ja suola. Sekoita.

Mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita ne keskenään. Sekoita kuivat aineet nesteiden joukkoon käsivispilällä. Lisää viimeiseksi taikinan joukkoon valkosuklaarouhe ja pakaste mustikat kevyesti sekoittaen, jottei mustikka värjää taikinaa.

Annostele taikina amerikanmuffinsivuokiin. Paista uunin keskitasolla noin 15-20 minuuttia.

1 kommentti

  1. Anonyymi2/24/2019

    Herkulliset, pitääkin kokeilla näitä =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)