KARAMELLISOIDUT HUNAJAPÄHKINÄT
- 200 g pähkinöitä ja manteleita
- 0,75 dl vettä
- 50 g täysruokosokeria (tavallinen sokeri käy myös)
- 20 g kidesokeria
- 2-3 tl juoksevaa hunajaa
- ripaus kanelia
- ripaus suolaa
Kaada paahtuneet pähkinät laakeaan kulhoon ja valuta päälle sokeri-vesiseos. Pyörittele kunnolla sekaisin ja siivilöi loput sokeriliemestä pois.
Kaada pähkinät takaisin uunipellille ja ripottele päälle kanelia ja 20 grammaa kidesokeria. Paahda vielä noin 10 minuutin ajan tai kunnes pähkinät ovat saaneet kauniin ruskean värin. Ota pähkinät pois uunista ja valuta niiden päälle hunajaa. Sekoita pähkinät ja hunaja sekaisin. Ripottele viimeiseksi hieman suolaa pähkinöiden päälle ja anna niiden jäähtyä.
Ei kommentteja
Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)