KOTITEKOISET TWIX-PATUKAT (15 kpl)
Pohja
- 150 g Digestive keksejä
- 50 g leivontamargariinia tai voita
- 2 dl kuohukermaa
- 1,5 dl sokeria
- ½ dl tummaa siirappia
- 30 g leivontamargariinia
- 100 g maitosuklaata
Sekoita kermatoffeen ainekset paksupohjaisessa kattilassa. Keitä seosta noin 15-20 minuutin ajan. Sekoita seosta kokoajan ja varsinkin loppuvaiheessa, ettei se pala pohjaan. Toffeen saostuttua tipauta seosta noin teelusikallinen kylmään veteen. Mikäli seos jähmettyy kylmässä vedessä, niin että voit muotoilla siitä vaikkapa pallon, on toffeeseos valmista.
Kaada toffee keksimurupohjan päälle ja laita kylmään, jotta toffee jähmettyy.
Sulata suklaa vesihauteessa ja kaada se jähmettyneen toffeen päälle. Tasoita suklaan pinta ja laita leivonnainen kylmään siksi aikaa, kun suklaa on jähmettynyt. Leikkaa lopuksi viipaleiksi terävällä veitsellä.
Ei kommentteja
Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)