MIFU-CURRYPASTASALAATTI
Ainekset
- 1 pkt (330 g) Valio Mifu Original
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1 makea omena
- 200 g pakasteherneitä
- 250 g kierremakaronia (kuivana)
- loraus oliiviöljyä
- 1 dl majoneesia
- 150 g ranskankermaa
- 1,5 rkl mietoa sinappia
- 2,5 rkl medium punaista currytahnaa
- 1 rkl sokeria
- 2 tl suolaa
- 3 rkl valkoviinietikkaa
Keitä suolatussa vedessä makaronit kypsiksi, mutta ei hajoavan pehmeiksi. Heitä lopuksi pakasteherneet kattilaan pariksi minuutiksi, jolloin ne myös lämpenevät yli 60 asteen.
Kaada vedet huolellisesti pois, ei tarvitse huuhtoa. Sekoita loraus oliiviöljyä makaroniin, niin se ei paakkuunnu. Jätä viileään jäähtymään. Sekoita kastikeainekset isossa kulhossa ja jätä jääkaappiin tekeytymään.Kuullota Mifu-ruokarae pannulla ja mausta se (käytin maustamiseen mustapippurirouhetta, paprikajauhetta ja valkosipulijauhetta). Kuori ja kuutioi omena. Pilko myös paprikat samankokoisiksi pieniksi kuutioiksi.
Makaronien jäähdyttyä sekoita Mifu-ruokarae, omena ja paprikat kastikkeeseen. Pyörittele huolella sekaisin. Lisää sitten joukkoon makaroni parissa erässä. Pyörittele pastasalaatti hyvin sekaisin niin, että kastiketta riittää joka puolelle.
Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa ja koristele salaatti halutessasi herneenversoilla.
Ei kommentteja
Kiitos kommentista! Thank you for commenting. :)